Трансформирајте ја Вашата традиционална конференција во онлајн настан со професионалните решенија на Видикт Медиа Сервер

Основни опции

Дополнителни опции

Во што се разликуваме

Онлајн конференциите и концертите зависат од експертизата за видео стриминг и инфраструктурата. Vidict Meet е front-end на мрежа од сервери со капацитет да поддржи половина милион гледачи истовремено.
Екранот на концертната сцена и овозможува на публиката која се наоѓа далеку од сцената да го гледа бендот. Vidict Meet го траснформира екранот на секој уред во екран на концертна сцена.

About Us

Видикт Медиа Сервер е мала конпанија со голем иновативен потенцијал кој се темели на искуството во програмирање, употрребата на програмски јазици и оперативни системи.
Тимот на видицт креира стриминг платформи како CDNs, P2P алгоритми користени од илјадници гчедачи истовремено.

Неколку факти:
473.000 гледачи истовремено
Светско првенство во крикет
7000 TB видео сообраќај
Видео стриминг во живо со траење од 3500 години
30 000 видео посети во секунда
Креиравме CDN кој на нашите клиенти им овозможува да вршат стриминг во живо. Во моментов нашето решение е едно од најбрзите во овозможување на видео и со капацитет да опслужи 30 000 посети во секунда.
Поддршка
Онлајн поддршка од експерти со преку 10 годишно искуство во стриминг. Знаеме што правиме

Докажана компанија

Ова е нашиот тим

Нашиот тим е составен од ултра-талентирани и искусни дизајнери, девелопери и програмери. Тимот поседува пасија и посветеност кон успех на нашите клиенти и партнери, која е очигледна во културата и нашите производи .

Contact Us

Let us know what you are thinking.